Fit out & furniture

Fit-out

SERVICII DE FIT-OUT
Consultanta

Furnizam serviciul de consultanta de la brief-ul initial pana la implementarea completa a proiectului. Intelegem nevoile clientului, impunerile date de locatie, functiune si oferim cele mai bune solutii respectand bugetul si termenele.

SERVICII DE FIT-OUT
Management

Management de proiect si al santierului, urmarirea lucrarilor, coordonare specialitati, urmarire buget, control furnizori.

SERVICII DE FIT-OUT
Design

Ne angajam sa oferim solutii unice, creeate special pentru nevoile clientului nostru. Ne focusam pe functionalitatea, ergonomia si estetica spatiului precum si adaptarea acestora la mediul de lucru specific fiecarui client cu scopul de a atinge obiectivele acestuia. Acoperim toate aspectele ce tin de design, de la mobilare la iluminat, de la decoratiuni la electrocasnice, de la solutii acustice la instalatii. Totul este in sarcina noastra!

SERVICII DE FIT-OUT
Proiectare
generala

Realizarea, integrarea, coordonarea si corelarea tuturor proiectelor de specialitate de la faza preliminara de concept la proiecte tehnice si detalii de executie, inclusiv proiectele as built la finalizarea santierului. Sunt incluse toate specialitatile: arhitectura, structura, instalatii electrice - curenti tari si curenti slabi, sanitare, termice, HVAC - incalzire/racire.

SERVICII DE FIT-OUT
Fit out

Oferim solutii de fit out complete pentru amenajarea spatiilor prin integrarea specialitatilor necesare. Aceasta este etapa in care ideile si conceptele devin realitate.

SERVICII DE FIT-OUT
Produse

Portofoliul nostru cuprinde producatori de renume al caror produse se remarca prin design, calitate, functionalitate si ergonomie.

SERVICII DE FIT-OUT
Relocare
si logistica

Scopul nostru este de a va face realocarea cat mai usoara, mai rapida si lipsita de stres inca de la inceput, managerul nostru de proiect se va ocupa de realocare, asigurandu-se ca sunteti satisfacut pe deplin si multumiti de serviciile noastre pe toata durata procesului.

SERVICII DE FIT-OUT
Avize & autorizatii

Experienta vasta in depunerea de documentatii si obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare.

SERVICII DE FIT-OUT
Mentenanta
& Service

La cerere oferim servicii suplimentare de mentenanta si service, periodic sau cand este necesar.

Suntem specializati in design de interior, amenajari si lucrari de renovare atat pentru unitati rezidentiale, cat si pentru cele comerciale
Viziunea noastra

La formota credem ca spatiile interioare ne definesc stilul de viata. Atat spatiile de lucru cat si cele sociale sunt intr-o continua schimbare, la fel si stilul nostru de viata.

Ne dorim sa realizam spatii adecvate pentru fiecare utilizator integrand designul, functionalitatea si ergonomia pentru confort si eficienta sporite.

Misiunea noastra este sa ajutam la dezvoltarea si cresterea companiilor prin transformarea modului in care oamenii lucreaza si interactioneaza.

Echipa noastra

Echipa noastra este formata din designeri, arhitecti, ingineri, manageri de proiect si montatori. Toti lucreaza in stransa legatura pentru a se asigura ca implementarea proiectului decurge conform planului, cu respectarea standardelor de calitate, a bugetului si a termenelor de implementare.

Ne propunem să atingem cel mai inalt nivel de calitate pentru fiecare proiect în parte.
Servicii de fit out

Abordarea fiecarui proiect include colaborarea atenta cu clientii in vederea intelegerii nevoilor specifice, a bugetului precum si stabilirii compatibilitatii spatiilor propuse spre amenajare. De aceea punem accent pe consultanta inca din prima faza a proiectului.

Solutia implementata reprezinta astfel un spatiu personalizat, care va creste atat productivitatea cat si confortul utilizatorilor.
Ne propunem sa atingem cel mai inalt nivel de calitate pentru fiecare proiect in parte.

FIT OUT BRAND
Produse

Oferim o gama vasta de mobilier standard si furnizam mobilier la comanda, aducand astfel personalitate si originalitate fiecarui proiect in parte.

Portofoliul nostru cuprinde producatori de renume al caror produse se remarca prin design, calitate, functionalitate si ergonomie.

Credem in optimizarea spatiilor si confort, solutiile acustice din portofoliul nostru fiind un plus in orice amenajare atat din punct de vedere estetic cat si al confortului acustic.

VEZI PRODUSE
Listă branduri
brands - .mdd
andtradition
brands - enea
PEDRALI
aresline logo fit out
FONOLOGY-logo
brands - Caimi
brands - PlusT
brands - LD seating
etal-logo
DVO-LOGO
saba logo fit out
logo valentini fit out
magis logo fit out
LINEA-logo
verdeprofilo-logo
logo terraforma 01 fit out
PLANNING_SISPLAMO
Logo-movingchairs
Grey+Fox+Logo
logo bralco 1 fit out
logo-chatboxbysilen
buzzispace-logo
logo silen
SCROLL UP